Prijzen offerte

Vraag voor specifieke prijzen een offerte aan. Daarnaast kunnen overige opdrachten aangevraagd worden via het offerte formulier.

Webdesign Website Media

Website

Voor websites kunnen bovenop de startprijs nog aanvullende kosten in rekening worden gebracht, die met name zijn gebaseerd op het aantal pagina’s. Bovendien hangt het ervan af of wij uw teksten typen of dat u dit zelf doet. Voor een standaard website betaald u pas als u volledig tevreden bent.

Webdesign Website Media

Webshop

Onze webshop hanteert een startprijs, aangezien de kosten kunnen variëren op basis van uw specifieke behoeften, zoals het aantal pagina’s en producten dat u wilt invoeren. We begrijpen dat dit voor u mogelijk verwarrend kan zijn. We willen u echter geruststellen dat we er alles aan doen om u zo transparant en eerlijk mogelijk te informeren. Bovendien bieden we de mogelijkheid om de producten die buiten het startpakket vallen, zelf toe te voegen, wat u eventueel geld kan besparen. Voor een webshop hanteren wij wel een aanbetalingsregeling van 50%. Dit doen wij omdat hiervoor kosten worden gemaakt.

Reclame- en drukwerk Media

Reclame/Drukwerk

Voor reclame- & drukwerk hanteren wij ook een uurtarief. Ook voor deze diensten bespreken wij bij onze intake afspraak een maximaal tarief. Op deze manier kunnen de kosten nooit ongewenst hoog uitvallen.

LOGO

Logo's

Wij hanteren een uurtarief voor het maken van logo’s. Bij onze intake afspraak, zullen wij gezamenlijk een maximaal bedrag afspreken om te zorgen dat de prijzen niet onredelijk hoog uitvallen. Wij vinden deze werkwijze essentieel om u optimaal van dienst te zijn.

Websiteofferte

Prijs website
Onderhoud website

Webshopofferte

Prijzen webshop
Prijslijst webshop onderhoud

MalekMedia

malek_media_

malek_media

Malek_Media

91234492

Scroll naar boven